Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande gegevens:

06-30021962 of 076-8886533 of Beatrhythm4@gmail.com

Sluiten X

Over ons

Beat & Rhythm is een trendy organisatie die voor iedereen toegankelijk is. Jong, oud, particulier of zakelijk, alles is mogelijk.

Wat u van ons kunt verwachten

Wij plannen een persoonlijk gesprek met u in om uw wensen te bespreken, om zo een beter beeld te krijgen welk doel u voor ogen heeft.

Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Naderhand ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met daarin uw wensen, ons advies en een aantal opties waarmee u uw evenement en bijhorend doel compleet kunt maken.

Maatwerk voor uw evenement en bijbehorend doel

Beat & Rhythm zorgt er voor dat uw evenement een luxe en professionele uitstraling krijgt. Wij hebben oog voor detail en zijn creatief. Ook zijn wij vernieuwend en origineel. Beat and Rhythm is een organisatie die beschikt over een enorm netwerk op het gebied van theater, dans, bootcamp, workout en privéles. Ook op het gebied van show op maat, entertainmentacts en artiesten. Wij zorgen ervoor dat wij onze klanten steeds nieuwe en verfrissende adviezen en diensten aanleveren.

Afhankelijk van de grootte van uw evenement en het bijhorende doel, blijven wij met u in gesprek tot u tevreden bent over de plannen. Wanneer u tevreden bent met onze uitwerking, kunnen wij in overleg met u een eventmanager toewijzen. Deze eventmanager staat u tijdens de organisatie bij en fungeert als uw rechterhand. Ook staat hij garant voor een correcte uitvoering van uw evenement.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Gerard
Monique